måndag 22 februari 2010

Tungt guld och brons av killarna i helgen. Missade loppet, vilket kanske var tur, hade väl brustit ut i storböl annars. I övrigt fortsatte skidskyttarna att underprestera. Tur då att vi är så himla förtjusta i dom att vi nu tycker att en 10 plats är helt ok. Sedan skall vi inte tala om tomtarna i alla freestyle-grenar som har håsats så mycket inför OS, men som har hållt jäkligt tunnt när det väl var dags. Samtidigt skall sägas att media har gjort sitt till också. Så fort någon har vunnit en världscuptitel så har dom plötsligt blivit ett OS-hopp. Skämmes ta mig fan alla journalister som jobbar på det sättet. EN världscupseger har väldigt lite att göra med ett OS-guld. Fråga bara Helena Jonsson.

***

Denna veckan samlas DC-gänget här i stockholm, det börjar onekligen närma sig. Och på det ämnet så verkar det som att inte heller Nalbandian kommer till matchen. Än mer fördel sverige alltså. Å andra sidan så tror jag inte att vi har hört det sista om Del Potro.

Johanna och kanske Sofia spelar hyfsat stor tävling i Tyskland, hoppas Johanna har hunnit bli frisk igen och kan fortsätta sin jakt på rankingpoäng. Med lite bra spel under våren borde hon faktiskt kunna göra Sofia sällskap i franska och Wimbledon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar