torsdag 16 april 2009

Anna Brazhnikova fortsätter att övertyga. Hon är inne på tredje veckan i Turkiet nu och har återigen kvalat in i huvudtävlingen där hon dessutom vann i första rundan. Nu väntar andraseedad. Anna gick till kvarten den första veckan, kvalfinal den andra och alltså nu andra rundan, än så länge bör tilläggas. Pratade med damtränare Hedsberg igår som påpekade att Anna kom till turkiet med 0-5 i baken på internationella tävlingar i år, nu har hon plötsligt vunnit uppåt 10 matcher. Det visar hur nyttigt det är att tugga på ute på touren, man skall inte tro att det bara är att åka ut och spela en tävling här och där. Konsekvens och planering torde vara ledorden, något som jag har sett firma Hedsberg/Demburg jobbat med under Stripple dom senaste åren. Då kommer till slut resultaten också, se bara på Daniel Berta t.ex.

I övrigt verkar Robin ha det fortsatt tungt. Han är lite av en gåta för mig, har aldrig sett en kille med sådan träff på bollen. Måtte han bara få ut kunnandet i dom stora tävlingarna snart också.

Robin & CO blev i alla fall inbjudna till World Team Cup igen som tack för den lite sensationella vinsten förra året. Med sig denna gång har han bl.a. Andreas Vinciguerra. Tänk va häftigt om hans knä håller och han får vara med ordentligt på den stora scenen igen. Catella Swedish Open kan bli riktigt trevligt i år!

Out
/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar