tisdag 21 april 2009

Vinc tillbaka!

Vinc har gjort comeback på touren idag. I en challenger i Rom vann han i första omgången mot nån italienare. Grymt kul! Oj vad vi hoppas att han skall få vara hel ett tag nu. Vinc är en härlig kille med glimten i ögat. Hade själv nöjet att vara med på "gravölen" efter förlusten mot Israel i förra månaden. Vinc höll hov, vilken underhållning.

Tillbaka till tennisen... I samma tävling som Vinc är med i har också Tim Göransson kvalat in i huvudtävlingen. Tim har spelat bra under våren just i Italien med bl.a. en Futurevinst för några veckor sedan. Och formen verkar sitta i, men vi väntar fortfarande på hans resultat från den första omgången.

Kul också att Johanna "Jo-flow" Larsson är tillbaka på touren efter mycket trist skada. Johanna hade kvalat in i WTA-tävlingen i Colombia, och var på väg att göra samma sak i Acapulcos WTA då oturen grinade henne i nyllet. Men nu är hon alltså tillbaka, förlust dock i första omgången också i Italien. Har dock en känsla av att hon behöver några matcher i kroppen innan resultaten kommer.

Tror att jag skrivit det tidigare, men jag drömmer faktiskt om två mycket intressanta veckor i Båstad i sommar. Jag vädrar svenska skrällar.

Out
/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar