torsdag 9 april 2009

Påsk

Är i båstad denna vecka, hur skönt som helst. För er som inte vet det så har det varit helt sanslös vår i skåne denna vecka. Uppåt 15 grader, sol och alldeles underbart skönt i luften. Det är någonting med våren i skåne som lyfter humöret till oanade höjder. Lite kortare vecka hjälper till också. På "racket och boll fronten" är det också lite lugnare. Anna Brazhnikova åkte ut i kvalfinal i Turkiet, Fröken Arvidsson förlorade i andra omgången i Belgien i en jämn match mot Katie O´brien, GBR. Har lite svårt att förstå hur det gick till, hoppades att Soffan skulle vara på gång igen efter stabil vinst i första omgången. Vi kan dock konstatera att Simon Aspelin har börjat vinna igen, kvartsfinal i Casablanca denna vecka.

Här hemma har JSM dragit igång och vi har hela Sportblocket på plats i Göteborg. Jag har sagt det tidigare, visst är det kul med resultat från våra seniorer, men det slår än högre när juniorerna levererar intressanta resultat. Det är ju på juniorsidan vi kan vara med och påverka, och även om resultaten som seniorer kanske inte kommer under min tid på SvTF är det jäkla inspirerande att jobba med sikte på det.

På agendan idag står framför allt planering för Kalle Anka Cup med SEB som huvudsponsor. Sverigefinalen av KAC ligger i år innan Swedish Open-tävlingarna (v.27), vilket medför vissa förändringar. Vad dessa blir återstår att se, men vi jobbar hårt för att KAC skall fortsätta att vara den legedariska tävling som den varit under nästan 40 år. Ni finner allt om Kalle Anka Cup på http://www2.tennis.se/kalle_anka_cup/KAC09/ .

Vill än en gång varna för att det kan bli lite stilltje här under påsken. Rekommenderar er att istället följa JSM på http://www.primesite.se/tentour/public/tentour_results_tournament.asp?step=2.

Glad Påsk!

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar