lördag 29 augusti 2009

Idag sätts spelarna på prov. Det blåser typ orkan. Uppkasten drar iväg två meter. Men så här är det att spela ut. Finns absolut ingenting att skylla på, bara att tugga i sig och visa vem som hanterar det bäst. Vi är framme vid semifinaler av Catella Junior Masters och vilka som möts ser ni på http://www.primesite.se/tentour/public/tentour_results_tournament.asp?step=2&klubbid=99999&id=433

Ikväll är det Players Dinner på klubben. Vädret gör att vi tyvärr har fått ställa in grillningen som vi hade hoppats på, men det är som för spelarna bara att gilla läget. Jag och Carnello har varit inne i centrum och agerat husmödrar. Vi skall nog få stämning här skall ni se.

Efter middagen igår satt vi kvar ett blandat gäng bestående av föräldrar, coacher och vi från förbundet. En mycket underhållande middag som hanterade allt från Stadshotell á la Fawlty Towers till meditationssekter. Vi fick lära sig att en riktig meditering bör innebära 10 dagars total tystnad (i tretimmarspass) med endast böner och groddar (typ) som föda. Jag har ännu inte anmält mig...

Vi skiljdes ändå av i tid och planen var att gå en ordentlig natts sömn. Men kl. 00.00 började klassikern Rivierans Guldgossar och det fanns inte en chans att stänga tv:n då. Undrar hur många av deltagarna här som skulle uppskatta en underfundig komedi med Michael Caine och Steve Martin? - Who?

Nåväl, sent blev det och självklart blev det ingen jogging denna morgon heller. Ekersund och Pascal tävlingsledare körde dock ett pass kl 06.00, inklusive armhävningar och situps. Imponerande!

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar