söndag 30 augusti 2009

Så var en mycket kul helg över. Ungdomarna har gjort en stark insats och accepterat vädret utan något större gnäll. Jag skrev förvisso igår att det är sådana här situationer som visar vem är starkast. Och det är ju förvisso sant, men jag måste tillstå att dom vindarna som man har varit tvungna att hantera i helgen har varit riktigt tuffa. Lägg till det en massa break för regn, mörker och flyttade matcher till hallen. Nej, jag är imponerad av kidsen.

Hade också äran att få hålla i prisceremonin tillsammans med Falkenberg TK:s ordförande Carina Werner. Där och då kändes helgen mycket lyckad. Fick känslan att dom flesta kände så. Inte minst fick vi till en riktigt trevlig gårkväll trots att det givetvis började regna en timme innan Players Dinner skulle börja på klubben. Men vi skickade in några matcher inomhus samtidigt som buffén sattes fram och höll öppet hela kvällen. FTK:s caféteria förvandlades till en fransk bistro, fast utan dom rödvit-rutiga dukarna.

Personligen ser jag redan fram emot nästa års Masters. Tror dock att lite förändringar väntar. Information om vad ges på en blogg nära dig med tiden...

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar