söndag 17 maj 2009

Kungen lever!!!

Mycket intressant tennissöndag. Federer bröt Nadals svit (vilken av dom??) och vann i Madrid. Helt underbart om ni frågar mig. Inte bara för att Federer alltid har varit min favorit, utan kanske ännu mer för att han visar att han kan fortfarande och att vi som tennispublik har mycket godis framför oss. Tror att segern betyder oehört mycket för Roggan. Säger därmed inte att han går och vinner franska också, tror att Nadal är för bra när det verkligen gäller. Dessutom hade Nadal några riktigt tuffa matcher i kroppen. Men däremot har nog Roggan goda chanser att plocka hem Wimbledon igen, vilket jag nog är hans riktiga mål.

I Düsseldorf tog Vinc första set mot Tsonga, men förlorade sedan. Ett styrkebesked dock som visar att han hör hemma på ATP-touren om bara hans knän får hålla. Tänk om han är hel i sommar i Swedish Open, vilket tryck det kommer bli på läktarna för vågar jag lova allas vår krigande favorit.

Dessutom slog Robin precis in matchbollen mot världssjuan Simon, 4-6 6-2 och 6-0 i avgörande visar att hans form också är på intågande. Sverige-Frankrike står därmed 1-1 inför dubbeln imorgon. Kan bara glädjas av att se hur kul våra killar tycker det är att spela i lag och för sverige.

Nästa vecka blir jäkligt kul; kvaltennis i franska, World team cup i Düsseldorf, junior-ITF i Milano och en hel drös med töser som jagar poäng i Turkiet. Dessutom Nordiska Mästerskapen i Bjärred för 13 -och 15-åringar. Och kanske några timmar tennis för undertecknad med sportchef Stripple. Vad säger man? Tändning!!!

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar