onsdag 27 maj 2009

Robin vidare

Robin gick precis vidare till tredje omgången efter tre jämna set mot Istomin. Underbart säger jag! Han är så värd denna framgång, även om nog både vi och han har ännu större förväntningar på sig. Betänk dock att detta är utomhus, och dessutom på grus vilket gör insatsen än stabilare. I tredje väntar Ferrer som slog gamle Kiefer i fem(!) set. Tuff match för Robin alltså som förlorade mot just Ferrer i Båstad förra året i en tuff tresetare. Så det är bara hem på kammaren med Norman, vila och börja smida planer för hur den ultrasega spanjoren skall knäckas. Killen missar inte en backhand om han inte är superpressad.

Kan för övrigt rekommendera Eurosport Player som visar dom 8 största banorna live under franska, vilket hittills har inkluderat Robins matcher. Men om ni frågar mig så går det bra matcher hela tiden, såväl på herr som på damsidan.

Och till sist vill jag gratulera Collector Swedish Open som har fått ihop ett mycket imponerande startfält. Förutom dom uppenbara namnen Sofia Arvidsson och Wozniacki har man lyckats locka mycket intressanta Dokic som gjorde mycket bra ifrån sig i Australian Open, Italienskan Pennetta som har en hel del meriter bakom sig, unga och spännande rumänskan Cirstea, duktiga tjeckiskan Benesova osv. Se hela listan på http://women.swedishopen.org/sv-SE/Players.aspx Ett besök i Båstad v.28 är ett måste för alla tennisälskare.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar