tisdag 26 maj 2009

Tisdag!

Tennis på morgonen med Stripes. Stordäng. Inte många rätt idag tyvärr. Men jag skyller inofficiellt på att jag numera varvar underlag hela tiden, tvåtimmars match på Hagas grus i onsdags och idag inomhus på hardcourt. Träffen lämnar en del att önska.

På kontoret är det lugnt, Stripple har åkt på SOK-konferens där dom går igenom förra årets spel och imorgon också inför 2012. Blir Spännande att höra.

På det hela taget är det rätt så lugnt här nu när alla coacherna är ute och reser; Julle och Johan i Belgien med Berta, Blomgren, Olin och Allgurin. Kareld har åkt till Paris för kval med Christian Lindell. Då blir det bara vi "pappersvändare" kvar på kontoret. Men det är väl så det skall vara, coacherna skall jobba med racket och boll.

Mitt himmelsblå hjärta blöder för övrigt, ny förlust igår efter vad jag förstod en bra insats igen. Men det verkar ju fullständigt omöjligt att göra mål. Är dock helt övertygad om att när det väl släpper så släpper det rejält. Annars ser Göteborg och "Ellos" ruggit stabila ut. Fattar inte hur någon skall kunna rå på Ellos skall kunna förlora hemma. På tal om fotboll, (fast då i kategorin riktig fotboll) hyfsad match imorgon eller??

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar