fredag 29 maj 2009

Patrik Brydolf inne i huvud

Patrik gick glädjande in i huvudtävlingen i Franska efter 16-14(!) i avgörande. Starkt! Däremot blev det respass för vår "Brasse"Christian Lindell som enligt coach Julle Demburg inte kom upp i sin vanliga standard. Just nu spelar Robin mot Ferrer på bana 1 och det är grymt kul att kunna följa via Eurosport player. Tyvärr torskade han första i tiebreak, men har 4-3 i andra, dock hade han ett tidigt break.

Om man tittar ser man en försmak av sommaren, det skall tydligen bli riktigt varmt i helgen också, och man lite skäms över att man inte är ute. Men vad gör man när det visas svenskt i TV-rutan. Väljer att följa ett tag till.

I Värnamos junior ITF har vi tre svenskor i semifinal, Brenda Njuki, Valeria Osadchenko samt Malin Ulvefeldt. Såg Malin spela mot Ebba Undén i elitserien i vintras och är inte ett dugg överraskad av att hon går så bra nu. Kul om hon kan ta rygg på Brenda och framför allt Ellen Allgurin i 15-årsklassen.

I pojkklassen hade vi det lite tungt igår då hela Team Catella gänget åkte ur. Roligare då att Denny Stanojevic och Viktor Stjern har avancerat till semifinal. Viktiga juniorpoäng som samlas in.

I Robins match nu 5-5. Inser hur det dumt det är att jag sitter och skriver vad det står i matchen, som om ni läste detta i realtid... Men det går liksom inte att låta bli.

Kom igen nu Robin!!

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar