måndag 9 november 2009

Sitter och kollar på det som brukar årets kalkon, fotbollsgalan. Ni vet när fotbollspelare som varken är roliga eller är speciellt talföra skall försöka hålla tacktal. Eller komiker som inte lyckas vara hälften så roliga som dom brukar vara. Vet inte riktigt vad det är med sportgalor, men på något sätt är det en svår publik för komikerna. I fotbollsgalans fall tror jag helt enkelt att folket som sitter där är för tråkiga, dvs komikerna får ingen respons, man hör inget garv och då skiter det sig. När komikern däremot står på norra brunn eller sitt komikerhak och har publiken alldeles inpå och närvarande får dom respons direkt, och garv föder garv. Dom kan säga mer eller mindre vad dom vill, och folk garvar. Fotbollsgalan, det är något helt annat....

Och programledarna... Alltså, det är inget större fel på Adam Alsing och Jessica Almenäs. Men på något sätt är det så förbannat fattigt att år ut år in köra med samma tradiga progamledarpar. Det händer ju inte ett skit. "En stor applåd för Lasse Lagerbäck.." "Har ni sett, självaste prinsessan är här i Malmö Arena, en stor applåd..." Bla bla bla bla.... Kan ni verkligen inte bättre än så här??

Kanske skulle ta att göra en tennisgala istället....

***

Robin behöver gå till final i Paris för att nå slutspelet. Tufft... För att nå final behöver han förmodligen slå Karlovic, Davydenko, Djokovic, Nadal och Federer. Där har du en utmaning, Robin.

Å andra sidan tror jag inte att han behöver gå till final, någon av topp 8 tenderar nämligen att inte komma till start i slutspelet, och då har Robin troligen sin chans där istället. Bara han inte pajar armen denna vecka.

***

SEB Next Generation för 12-årsflickorna på kungliga denna vecka. Det är Johan Hedsberg med hjälp av Theo Ström som håller i lägret. Det första nationella lägret faktiskt i SEB Next Generation satsningen. Blir mycket springande till "stallet" för att kolla in träningen denna vecka.

Fast vi får väl se hur länge man är närvarande, vi väntade nämligen nedkomst här igår. Från nu är det övertid som gäller...

***

Kent är det dock inget fel på. Tvärtom. Så har det alltid varit.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar