måndag 2 november 2009

Svårt att inte kommentera att vi återigen har en svensk världsetta. Det är förvisso en junior, och det är som alltid med ranking tillfälligt. Men det tar inte ifrån Daniel Berta det faktum att han just i detta nu rankas som världens bästa junior. Det är banne mig rätt stort det. Efter sin sensationella seger i franska öppna har har Daniel faktiskt haft det lite tufft; han fick inte till det i varken Wimbledon eller US Open. Men han var med och spelade en stor roll när sverige vann EM-guld för lag pojkar 18 i somras, och i helgen som gick som visade han att han även är på gång på seniornivå genom sin första vinst på vintertouren.

Alltså, stort grattis till Daniel Berta! Och bra jobbat alla ni som har varit med och stöttat och tränat Daniel under hans resa mot toppen. Ni vet vem ni är.

Avslutade förresten helgen med ett besök i St Matteus kyrka i Vasastan igår för stämningsfull och mäktig konsert. Brahms Requim är ett mästerverk med underbart vacker körsång av det tyngre slaget. Klassiska mästerverk i kyrkomiljö svårslaget, rekommenderar såklart alla att göra ett besök i en kyrka nära er nu när det är högsäsong. Julkonserterna är inte dåliga heller.

Ikväll blev det blodpudding med råvivna morötter och lingonsylt. Mjölk till det såklart. Väldigt gott, men också en signal om att ekonomin inte är på topp. Fattar ingenting, var det inte den 25:e nyss...?

/Martin

/martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar