söndag 7 juni 2009

Daniel Berta vinnare i Paris

STORT GRATTIS Daniel och till hela teamet både på plats och på hemmaplan. Svensk tennis har det återigen skrivits tennishistoria i Paris.
Att följa matchen på livescoren är fruktansvärt nervöst. Fick rapporter från Fredrik Johansson (Fysansvarig SvTF)på plats som imorse åkte från Tallin för att kunna se matchen live. en minst sagt svängig match men en final är alltid oförutsägbar. Patade även med Martin och Stefan (Dahlbo) och höll dem uppdaterade på vad som hände i matchen.
Att få vara med att vinna den här typen av matcher är något som du inte kan träna dig till utan måste upplevas på plats. Atmosfären,spelnivå etc ... Daniel kommer ha stor nytta av dagens erfarenhet i sin karriär framöver.
Att som Sportchef få vara med på resan från sidan om men åndå i högsta grad involverad känns otroligt roligt. Jag vill passa på att tacka våra sponsorer och då Framförallt CATELLA som varit SvTF troget i sin satsning på svensk tennis. Utan ert stöd hade det inte varit möjligt att skapa rätt förutsättningar.(Magnus Norman har varit en beydelsefull kugge att få upplägget på plats)
Spindeln i nätet för hela satsningen för Catella har Julius Demburg varit som styrt med järnhand. Thomas Enqvist har kommit in och alltmer tagit en större roll kring spelarna.

Vill även skicka en stor tack till SOK som gett stöd och trott på det vi gör.


Daniel Fantastisk prestation - GRATTIS

Nu laddar vi för Robins match

Mikael Stripple

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar