onsdag 3 juni 2009

Nya framgångar i Paris

Har idag haft fullt upp med förberedelser för äldsta grabbens student men har försökt att ligga online med matcherna i Paris så nära som möjligt. Började med att framför hemdatan följa Patrik Bydolfs match. Patrik fick en kanonstart 5-1 och jag hade då mer eller mindre räknat hem första set och var då tvungen att sticka iväg med frugans inköpslista. Ringde upp Martin för att försäkra mig om att jag kunde bli uppdaterad med jämna mellanrum under shoppingturen.
Rapporten jag fick var oväntad 6-7 i baken-fan också. Ok Patrik har vänt en rad matcher den senaste tiden så det är bara att ånga på. 6-2 till Patrik i andra och nu var det match igen.
Patrik kommer under i tredje och lyckas inte göra en "Houdini" den här gången-Tungt. Patrik har gjort en kanoninsats denna veckan och ska ha all kredit-Spelar dubbel senare idag så han är fortfarande kvar i turneringen.
Rapporterna från Daniel Bertas match är OK-Jämt men han är i ledningen. 6-4 i första och tight i början på andra set. 6-4 i andra set och vi har en kvartsfinalist-Vilken tändning.
Pratade med Julle för att få rapport från dagens matcher. Julle var nöjd med dagens prestation och tycker att grabbarna höjt sig under senaste veckorna och är med och fightas i de större sammanhangen. Precis som för Robin är det viktigt att inte bli för nöjd utan fullt fokus på kommande uppgifter. Fantastiskt jobb så här långt grabbar. Ny dag imorgon. Det är inte varje Grand Slam man checkar in på när svenskarna ska spela dag 12 speciellt inte i Paris.

Mikael Stripple

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar