tisdag 2 juni 2009

Tennisfeber

Det snackas tennis i Sverige nu-Underbart. I morgonsofforna både i SvT (Johan Porsborn) och Tv4 (Jonas Björkman) inleddes uppladdningen inför dagens kvartsfinal. De flesta samtal som kommer till kansliet eller till min mobil inleds med lite snack om Robins match och hur var och en ska försöka snickra till dagen så att man kan se matchen på Eurosport.
Mina egna funderingar inför matchen kretsade mest kring om Robin kunde mobilisera samma fokus och kraft som i matchen mot Nadal. Matchens första game känndes viktigt när 15-40 vändes till gamevinst. Jag kunde följa matchens första set på kontoret för att sedan rusa iväg till ett möte på Catella där vi skulle diskutera nomineringar till Gunnar Rylanders hederspris.
Vi kunde inte lösa så vi kunde följa matchen i bild men Jonas Björkman uppdaterade med jämna mellanrum ställningen i matchen-helt olidligt att inte kunna följa matchen i bild men det känndes ganska tryggt eftersom han var i så klar ledning. När mötet var slut rusade vi upp (Gunnar Rylander,Måns Palmstierna,Jonas Björkman)för att följa slutet på Stefan Klangs dataskärm. Robin i semifinal-Helt Grymt .

Timingen för Robins framgångar tycker jag inte kunde komma bättre både för Robin själv och för svensk tennis.

I morgon är det dags för juniorgrabbarna att spela sina 1/8 delsfinaler-kom igen Sverige.

Det råder tennisfeber i Sverige

Mikael Stripple

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar