måndag 8 juni 2009

Svensk tennis lever (men det visste vi ju redan)!

Ny vecka, nya möjligheter, eller? Kan det bli bättre än förra veckan? Sanslöst. Från ingenstans ( i allmänhetens ögon iaf) tar vi en titel i franska och har en i final. Stefan "Lotto" Svensson var precis förbi och konstaterade att vi faktiskt tog ännu en titel genom Järryds dubbelvinst i "gubbdubbeln" tillsammans med Mcenroe. Nåväl, vi fokar väl lite mer på det yngre gardet.

Var borta i helgen (ännu ett bröllop i skåne, har tappat räkning vilket i ordningen) och satt dessutom i bil när det mesta hände. Grymt frustrerande att vara beroende av sportradion. Men tack vara regelbundna kontakter med Stripple hade jag en god bild av vad som hände.

Så vad händer nu? Ja, värdet på svensk tennis har oneklingen ökat markant, återstår att se vad det innebär rent konkret. Och framför allt skall det bli kul att se hur Robin reagerar på att vara med i toppen, ja kanske till och med vara den jagade. Wimbledon borde ju egentligen passa honom än bättre än franska. Hoppas han hinner landa och fokusera om under de två veckorna fram till årets händelse enligt mig. Wimbledon är nämligen helt magiskt. Och tänk då om vi dessutom kan ha en svensk med igen som fajtas även andra veckan.

Återgår nu till ekonomiarbete, avstämning imorgon.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar