torsdag 4 juni 2009

Redan nervös..

Har under morgonen gått igenom media för att se vad dom skriver om Robin, helt otroligt vilket genomslag hans framgångar ha fått. I samtliga stora tidningar skrivs det spaltmeter om Robin, och det även denna mellandag. Märker att jag håller på att bli nervös redan inför matchen imorgon. Har också haft kontakt med Eurosport på morgonen i ett annat ärende (återkommer om det) och passade på att fråga om matchen imorgon. Dom hälsar att HELA matchen kommer att sändas imorgon, och med största sannolikhet så spelar Robin den första semin med start 13.00. Så det är bara att börja planera dagen på ett vettigt sätt så ni kan följa matchen, har redan min plan klar...

Gläds också åt våra andra framgångar i Paris, Daniel Berta i kvartsfinal i pojksingeln och Stefan Olsson i semifinal i Rullstolsdubbeln som Stripple skrev om nedan. Berta spelar sin kvart som andra match idag efter match som startar 11.00. Ni följer honom på www.rolandgarros.com.

Från omvärlden noterar vi att Tim Göransson fortsätter att övertyga i Italien, framme i kvarten nu. Och "Ryden" vann sin första match mot tredjeseedade Bogomolov i USA.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar