torsdag 2 juli 2009

Tomt på kontoret

Det är tomt på kontoret nu. Stripple har slutat, HK är någonstans i södra sverige, ekonomi-Micke är på semester. Endast Nilsson och Lena kvar. Tomt på hela KLTK faktiskt. Detta är en lite trist period, ingen fart på banorna. Längtar ner till Båstad. "Flyttar ner" på söndag och jobbar sedan därifrån i två veckor innan sköna semester tar hand om mig. Men alltså först två hektiska tennisveckor. Är så nyfiken på att se vad det blir av Swedish Open Ladies. Startfältet är det i alla fall inget fel på, vilket samtidigt ligger oss lite i fatet om vi vill ha svenska framgångar. Just nu har vi det lite tungt på tjejsidan, men jag vet att dom sliter på och att Maria S-T gör vad hon kan för att stötta. Idag hoppas vi att Hanna Nooni kan fortsätta att skrälla i Ystad.

Från Italien kan rapporteras att Vinciguerra är vidare till andra omgången i en stor Challenger-tävling. Matchträning är precis vad han behöver inför Swedish Open som faktiskt snart är här.

För alla er som ännu inte hittat till vår Kalle Anka Cup sida föreslår jag att ni gör ett besök. http://www2.tennis.se/kalle_anka_cup/KAC09/ Där har vi bl.a. bilder från alla dagarna och även från diverse aktiviteter på området.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar