onsdag 1 juli 2009

Upp och ner i Ystad

Tennisveckan i Ystad började på bästa sätt i måndags med idel svenskvinster. Igår vände nästa hela skiten till moll. Att Braznikova förlorade kanske inte är så mycket att kivas om, tror att hennes "banekvinna" är rätt duktig, att däremot Sofia åkte på ännu en tung förlust känns mindre bra. Hon hade dessutom matchbollar. Skall inte ge mig in och analysera för mycket, kan för lite om detta, men jag hoppas att Sofia är stark nog att ta sig igenom denna tuffa period, och att hon kanske tar och funderar över vad det är som skall hjälpa henne att komma vidare. Att hon kan spela tennis är det liksom ingen tvekan om, men för stunden verkar det mesta låsa sig.

"Skiten" fortsatte idag då Johanna förlorade mot samma "banekvinna" som skickade ut Brazhnikova igår med 5-7 i avgörande. Oerhört tungt. Johanna verkade annars vara lite på väg tillbaka efter hennes mindre roliga insats förra veckan.

Istället har har Hanna Nooni dykt upp igen och vann igår sin första match huvud mot kvalificerat motstånd efter att ha kvalet in. Såg dessutom att hon precis vann även andra matchen och är i kvarten. Vem hade gissat att Hanna skulle vara veckans utropstecken? Kvar har vi också Sandra Roma och Michan Johansson som spelar under dagen. Kom igen nu, får vi be om lite stolpe in som omväxling?

Snart spelar dessutom Berta i Wimbledon. Hektiska veckor som sagt.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar