fredag 20 mars 2009

Arla morgon

Var riktigt tidigt på jobbet idag, av olika anledningar. Hade varit skönt med lite bevis också så man slipper gå och "skryta" om att man var så förbannat tidigt på jobbet idag. T.ex. kunde jag ha börjat dagen med att skriva detta inlägg och tiden för inlägget hade hjälp mig. Folk hade kunna säga; "Tänk va tidigt dom sätter igång där på förbundet, måste vara seriösa typer dom där". Det hade jag gillat. Det är givetvis inte tvärtom, men det hade varit kul överraska lite.

Tompa förlorade enkelt igår. Gör mig lite orolig eftersom att han med sin ranking måste "hänga" en del på Challengertouren, och jag undrar hur kul han tycker att det är. Hoppas han får ett genombrott snart och kan kriga sig tillbaka till ATP-touren. Roligare då med Robin som vann båda sina matcher igår. Möter i kvarten gamle Rainer Schüttler.

Letar med ljus och lykta efter resultat från ITF-tävlingen i Asien som Berta och Allgurin spelare, men uppdateringen är helkass, dom är ju dessutom före oss i tid. I Brasilien är Christian Lindell i tredje omgången. På hemmaplan började igår Kungens kanna och Drottningens pris i kungliga tennishallen. Tävlingen är lite omgjord i år med duktiga juniorer från bl.a. Spanien och Frankrige inbjudan. Dom svenska färgerna försvaras av bl.a. Tobias Blomgren och Robin Olin för herrarna och av Marija Milutinovic och Brenda Njuki. Brenda hade en tuff start (1-6, 0-6) igår mot Danmarks Karen Barbat som faktiskt är WTA-rankad på plats 718. Både Tobias och Robin vann sina första matcher. Tävlingen följer ni på http://www.kltk.se/viewNavMenu.do?menuID=99

Nu är det dags för dagens första (och godaste) kopp kaffe.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar