måndag 23 mars 2009

Lite av varje

Från Racket och boll sidan gläds vi med Robins framgångar i Florida. Strakt gjort. Många matcher på kort tid med bra reultat. Att besegra Berdych med så klara siffror imponerar på mig.Skönt att komma till anläggningen ute på Key Biscayne med en seger i bagaget-Respect.
Thomas Johansson som föll i första omgången förra veckan i Boca Raton spelar kvalet i Miami.
Rapporterna från Maria Strandlund-Tomsvik säger att Sofia brottas med en förkylning. Vore skönt för Sofia att få vinna matcher i de större sammanhangen och bygga upp lite självförtroende.
Tim Göransson som fightas på Future nivå gjorde i helgen bra ifrån sig i en tävling i Rom. Tim föll i finalen men tog fina poäng som placerar honom topp 600 på ATP. (Riktigt skoj med Janne Immonen i Fair Play som är duktig på att informera om Fair Play spelarnas framgångar)
Borta i Asien gick Daniel Berta till en semifinal och spelar ny Grade 1 tävling denna veckan där även Ellen Allgurin finns med.
På juniorsidan var våra 12 åringar över i England under helgen och Landskampade. Engelsmännen blev för svåra för oss och vann både på pojk och flicksidan.
Ny regler inför i sommar för 14,16 och 18 års landslagen. Samtliga lag måste from Lag EM i sommar spela i en enhetlig Landslagsdräkt.
Ny vecka nya möjligheter.
Mikael Stripple

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar