söndag 8 mars 2009

Skön dubbelvinst ger oss slagläge

Skön dubbelvinst igår. Simon och Robban som på förhand var storfavoriter inför dubbelmatchen fick jobba hårt för vinsten. Ram som är en världsspelare teamade upp med Hadad som överraskade med framförallt bra servande. Ett bra tiebreak i 3:e set följdes upp med ett bra 4:e set. Vi hade länge svårt att komma år Israelernas servar men i fjärde set fick vi hål på dom och kunde hålla i hela vägen ut-VIKTIGT .
Vår rookie i laget Daniel Berta har fått genomgå en tuff vecka,då menar jag inte enbart tennismässigt utan allt annat som händer vid sidan av banan. Gliringarna har varit många men hjärtliga eller vad säger du Daniel.
Daniels tennisvecka avslutades idag på morgonen då det var match mellan Mats och Daniel. Hur gick det? Efter att bägge hållit sina två inledande servegame bröt Daniel Mats och avslutade sedan setet starkt. Vinst för Rookien. Starkt jobbat. Mats hade t.o.m strängat om sin racket inför träningen vilket visar på att det var på allvar. Bra genomförd vecka Daniel.Tror och hoppas att det varit en bra investering inför framtiden.Lycka till nästa vecka då det bär av till Asien för ITF tävlingar.
Nu är det snart dags för de resterande 2 singlarna. De bägge ettorna inleder kl 13. Tompa kommer behöva spela aggresivt och korta ner bollduellerna. Inledningen på matchen blir viktig.
Vince som möte Levy ska fortsätta på den inslagna vägen och spela ett aggressivt baslinjespel.
OK dags för match.

Mikael Stripple

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar