fredag 27 mars 2009

Tråkiga nyheter och mycket goda nyheter

Robin torskade än en gång i första omgången i en stor tävling. Undrar stilla vad/var det är som det felar. Ut i första i Indian Wells, vinner 8(!) raka matcher mot kvalificerat motstånd i en mindre tävling, och sedan ut i första omgången i Key Biscayne. Ett mönster om inte annat. Lider med killen, han har så mycket tennis i sig. Nu har jag inte hört någon rapport från matchen, så jag vågar inte uttala mig för mycket. Men nog borde Robin kunna ta Kendrick efter att ha pulveriserat Berdych för bara några dagar sedan. Det hela tycks vara en gåta.

Desto roligare då med våra juniorframgångar. Berta slog idag förstseedade och tillika 4:an på juniorvärldsrankingen borta i Asien när han tog sig fram till semifinal. Det ser ruggigt bra ut, och så glädjande för Berta och tränare Arvidsson som är med honom. Nästa juniorframgång är vår egen "brasse" Christian Lindell som avancerade till kvartsfinal i stora juniortävlingen i Brasilien efter att ha slagit sjätteseedade Sekiguchi från Japan, rankad 28 i världen.

Så visst är det oerhört trist med Robin och Sofias tidiga uttåg i Miami, men det vägs väl upp av dessa juniorframgångar som ju är det vi faktiskt jobbar med. Så kul när man kan se resultat av det jobb som vår sportstab har stor del i med Stripple och Julle Demburg i spetsen.

Åker till alperna imorgon för skidåkning, schnitzlar, öl, vin, ost, sol och annat gott. Dyker eventuellt in och skriver något om tillfälle ges, annars lämnar jag med varm hand till Stripes och kanske Peter Bengtsson. Peter, är du där?

Out
/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar