fredag 6 mars 2009

Dan före dan...

Måste säga att det känns aningen nervöst inför morgondagen, av flera skäl. För det första är det lite nervöst gällande själva matchen, det är oerhört viktigt för svensk tennis att vi stannar kvar i World Group, och vi har verkligen chansen med denna lottning, även om vi hade varit ännu bättre med Robin och en "uppvärmd" Pim-Pim. Som läget är nu känns det som att vi fixar det, men det är verkligen inte självklart. Blir spännande i helgen. För det andra så är det naturligtvis lite nervöst pga omständigheterna med diverse hot utifrån, hoppas verkligen att Polisen kan hålla styr på situationen som dom säger.

Ni kanske undrar varför det är jag som skriver här på SvTF:s DC-blogg hela tiden. Vår förhoppning var och är fortfarande att spelare och ledare från laget skall berätta vad som försigår bakom kulisserna, men då dom ännu inte dykt upp känner jag att fältet är fritt... Skall försöka få Stripple att skriva några rader imorgon, och kanske Robban. Han var kaxig innan och ville skriva, men har som ni märker än så länge lyst med sin frånvaro. Han är dock ursäktad, har kanske annat att tänka på, vad vet jag.

Valde annars att koppla ifrån tennisen ikväll genom att gå på konsert på konserthuset (var annars..?). Dvorak och Beethoven stod på menyn, mycket vackert. Och dessutom en "svår" programledare från Lund med halsduk och allt. Efteråt ost och vin hos syster, fan det e gott och vara "himma".

Nu dags att sussa, skall bara se klart Spin City. Imorgon kör vi, God Natt.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar