onsdag 25 mars 2009

Gyllene Hjulet

Var igår på "firmafest" i min bransch, dvs den årliga galan för sponsring och event. Sådär kul om jag skall vara ärlig. Här är samlat gräddan av sveriges sponrings och eventelit, allt från köpare, mediebyrårer, eventbyråer till sportförbund. Eller åtminstone tror dom flesta där att dom är gräddan... Noterbart då att arrangörerna gör en del enkla och faktiskt rätt så pinsamma missar i sitt event, när man skall hylla just event. Halvtråkig mat, eller äcklig som kollegan bredvid uttryckte det, inga vinglas i baren efter fem minuter. Förlåt, men hur är det möjligt att arrangera en fest för eventfolk och INTE ha vanliga vinglas till vinet i baren. Känns som att SEFS har lite att lära av sin egen bransch. Nog om det. Anledningen till att jag var där var för att se hur själva tävlingen går till, och vad man tittar på. När nämligen en förhoppning om att vi bör kunna vara med i tävlingen nästa år, så unikt är nämligen SEB Next Generation.

Racket och boll som Stripple säger. Blir spännande att se vad Robin kan åstadkomma i Miami efter sin vinst förra veckan. Så mycket det skulle betyda om han kunde göra resultat i en stor tävling. Tenniskunnandet har han, men det känns som att han måste passera en tröskel i någon av dom stora tävlingarna för att det skall lossna helt. Gör han det är jag helt övertygad om att han kan gå hur långt som helst i framtiden. Hoppas på samma sätt att Sofia kan få det att lossna, hon skulle behöva några segrar nu.

På juniorsidan tävlar denna vecka Christian Lindell och Patrik Brydolf i sydamerika, och i asien har vi Berta och Allgurin. Lovar att hålla er uppdaterade efter hand.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar