torsdag 10 december 2009

Efter gårdagens regionskonferens blev det en snabb vända till kontoret innan vi begav oss till SALK för att se den första finalen mellan just SALK och Fair Play. Visst var där en hel del folk, men med dom matcherna som stod på schemat igår så borde det har varit knökfullt. På förstasingeln möttes sveriges respektive finlands "tvåor" Andreas Vinciguerra och Henri Kontinen, Fair Play följde dessutom upp med danmarks etta Fredrik Nielsen. Lägg sedan till helt ok spelare som Pablo Figueroa, Tim Göransson, Milos Seculic och ytterligare en duktig finne och ni förstår att det var hög standard på spelet igår.

Förbundet var på plats, nästan allihopa faktiskt. Dessutom dök Anna-Karin Svensson från styrelsen upp, så det var full uppställning. Kul! Resultatet var väl lite oväntat, men å andra sidan blir det desto roligare i Malmö på lördag. Vilken stämning det kan bli. Hade länge planer på att åka ner själv, men har lite svårt att lämna damerna där hemma en hel helg. Alla andra som har möjlighet rekommenderas dock ett besök på Fair Play tennisstadion på lördag. Janne Immonen & Co är dessutom grymt duktiga på att bjuda till med läktare, servering osv.

Måste rusa nu, lunch väntar med Catella och Team Catella. Ser bra ut i tältet för övrigt, Nima Madami, Tobias Blomgren, Morgan Johansson och Robin Olin drillas hårt av herrar Enqvist och Kareld.

/Martin

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar