måndag 14 december 2009

SALK vinnare

Det trodde jag faktiskt inte. Såg förvisso vad finnarna och då främst Kontinen var kapabel till onsdags, men jag trodde nog att malmöiterna skulle rinna iväg på hemmaplan. Men det är klart, förlorar semifinalisten från sommarens Swedish Open båda sina singlar, då blir det tufft. Nu blev det en rekordjämn finalserie som till slut fick avgöras genom seträkning, 14-13 till SALKs favör tror jag. Bara att gratulera till SALK, deras värvningar av finnarna visade sig vara guld värda. Sista dagen kom ju samtliga poäng genom just finnarna.

Trodde att Fair Play skulle skapa sig sin egen lilla era nu i några år, men av det bidde det intet. "Eran" bröts direkt, så det är bara att ta nya tag inför nästa år. Eller så är det kanske SALK som har inlett en vinst-era. Men det tror jag inte egentligen. Dom fick ut max av sina två finnar under årets finaler, och det blev avgörande. Frågan är om det går att upprepa nästa år. Tror Lidköping då blir än farligare om Daniel Berta är kvar i laget, och där är säkert andra lag som också kan blanda sig i. Så till skillnad från damserien så är numera herrserien helt öppen. Nåja, nästa i alla fall.

Rapporterna säger i alla fall att det var sju timmars gastkramning med oerhört spännande upplösning. Så som sport skall vara alltså.

Ekersund och jag var båda lite stukade i fredags och bestämde oss för att ta gruvlig revansch denna vecka. Tändning helt enkelt. Och vad passar bättre en ett pass tennis tidigt på morgonen. Efter att vi båda halkat ner till Kungliga några minuter för sent inleddes veckans första tennispass, och det skulle visa sig att herr Ekersund var alldeles för bra denna morgon. 4-2 i elvor till eleganten från Hisingen. Revansch utkräves imorgon.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar