torsdag 3 december 2009

Såja, äntligen tillbaka. Efter att bloggen har försvunnit ut i cyberspace någon vecka har jag nu äntligen lyckats lokalisera den igen. Och som ni kanske har noterat(!) så har vi alltså en ny hemsida. Eller i alla fall en ny plattform. Om ni läser dessa rader så har ni dessutom hittat den nya placeringen av bloggen, kanske inte så svårt, länken är ju större än någonsin. Skall se om vi inte kan dra ner lite på storleken och göra den lite mer subtil..

Det har givetvis hänt en massa sedan sist, men en blogg hanterar på något sätt inte historien, utan handlar mer om vad som händer just nu. Låtsas därför som ingenting, gratulerar HTK till guldet i Elitserien, och ser fram emot herraras semifinaler som närmar sig. Att Fair Play skulle dit var väl rätt gjutet, kära nån vilket lag dom har. Att även Lidköping skulle haka på var också väntat. Men att dom båda stockholmslagen har tagit sig till semi var kanske lite mer överraskande. Blir kul att se om något av lagen kan skaka "the big two".

Har smitit ner i gymmet två gånger i veckan och glatts över att så många ungdomar från KLTK har kämpat på. Killar och tjejer i olika åldrar. Dom ser ut att ha rätt så kul, får mig att tänka på college-tiden då ett besök i gymmet var obligatoriskt efter varje tennispass. Gym är trist som fan, men om man är ett gäng blir det genast roligare. Hoppas det är fler klubbar som har med styrketräning och fys på programmet.

Vi nådde igår en ny milstolpe för SEB Next Generation när vi passerade 500 fans på facebook. Är du inte redan ett fan tycker jag att du genast anmäler ditt intresse.

Och ni missar väl inte Jonas Björkmans filmade tips på www.sebnextgeneration.se. Denna veckan är det en volleyövning som gäller.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar