tisdag 8 december 2009

Skall sluta tjata om Kent, snart. En sak till bara. Deras avslutningsspår "Det finns inga ord" följer Kents tidigare mönster, ett oerhört vackert och stämningsfullt verk som maler på i härliga sju minuter. Inte helt olikt deras klassiska 747.

Denna vecka är akademivecka, dvs att Team Catella academy kör på. DC-kapten Enqvist har hjälp av Johan Kareld och spelarna denna vecka är än så länge Morgan Johansson, Nima Madami och Tobias Blomgren. Hela gänget satt och hade morgonmöte när jag kom i morse, pojkarna lyssnade andaktigt till Enqvists tal om vad som är viktigt att tänka på. Håll koll på sportsidorna på hemsidan, tror att ni kan följa en del av TCA där inom kort.

Hoppas ni gillar vår nya hemsida förresten. Estetiskt kanske inget underverk, men förhoppningsvis så uppskattar ni upplägget desto mer. Det bör vara mycket enklare att hitta sitt mål på hemsidan idag. Och nog känns det mycket fräschare?

Förutom elitserien som avslutas denna vecka så är denna tid på året urtrist ur ett tennisperspektiv. Allt tävlande ligger nere. Man bara längtar till årsskiftet när allting sätter igång igen, eller egentligen lite innan årsskiftet då SALK Open som alltid är kittlande. Vem sticker ut direkt på det nya året? Men som sagt, imorgon är det dags för första finalen i Elitserien och jag hoppas att vi ses ute på SALK. Borde bli smockfullt med tanke på laguppställningarna.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar