måndag 5 oktober 2009

Efter en lung och skön helg (äntligen) på hemmaplan är man utvilad på ett helt annat sätt på måndagmorgonen. Inledde veckan med möte på SEB och en rätt så häftig utmaning som huvudämne. Kan säga mer än så just nu, men det handlade om något som alla skulle märka. Hemligt, jag vet, men så är det..

***

Kvalspelet i Pirres Pokal avgjorde i Karlskrona i helgen. Regioner Syd och Väst möts i final under Stockholm Open. Region Syd är därmed i slutspel i både Investor Cup och Pirres Pokal. Kanske inte så oväntat med tanke på storleken på regionen. Kul skall det bli med slutspel i alla fall. Enligt utsago har spelarna samma inställning, vilket är det viktiga. Är personligen stor fan av lagtävlingar, inte minst i vår sport som nästan alltid annars handlar om individen. Men att spelar för laget, för något mer och större än sig själv är mäktigt. Minnen från collegetiden i USA kommer åter tillbaka, vilken kick det var att avgöra för laget. Svårslaget.

***

MFF har nu vunnit fem matcher i rad, och nästan samtliga dessa matcher har varit i utklassningsstil. Ändå är man inte närheten av guldstriden. Det säger en del om hur risiga man varit tidigare unhder säsongen.

***

Robin spelar i Peking i veckan. Viktiga poäng på spel mot Masters-slutspelet. Är lite för dålig på exakt hur rankingpoängen går till, men han bör nog gå till en semi i alla fall för att hänga på tåget.

***

Ekersund är på vift idag, alltså ingen morgontennis.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar