fredag 23 oktober 2009

Robin är fortfarande helt ohotad i SO. Lekte hem första set igår, tappade fokus fullständigt i början av andra, men bestämde sig sedan för att det fick vara nog och vann sex raka game. Easy peasy. Men idag blir det riktigt kul, två svenska i kvartsfinaler efter varandra. Goda möjligheter till två svenskar i semi imorgon tror jag. Och faktiskt inte helt omöjligt med helsvensk final. Vilken grej det skulle vara. Kan inte minnas den senaste helsvenska finalen på touren. Hellberg? Porsborn? Tror dock att Nieminen kan bli rätt tuff för Piom-Pim.

Johanna i ny kvart i Skottland. Däremot så brast planen för Berta om att bli etta på juniorvärldsrankingen. Torsk i tredje i Osaka. Nåväl, tvåa är inte kattpiss det heller.

Såg ni presskonferensen i sportsändningarna igår. Klart ni gjorde. Det kom väl inte som någon större överraskning att det skulle bli Enqvist som blir ny DC-kapten, men jag är faktiskt positivt överraskad av det mediala intresset. Men på tiden. Dessutom morgonsoffan (SVT) full av storheter i morse. Edberg, Enqvist och Gunnarsson satt och pratade tennis i en kvart med programledaren. En kvart är riktigt lång tid i sådana sammanhang, men det visar att tennis är hett för stunden. Låt oss hålla det hett.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar