fredag 23 oktober 2009

Ikväll hade vi samling för Investor Cup och Pirres Pokal. Mer eller mindre dom bästa flickor 12 och bästa pojkar 14 riket har att erbjuda. Blir på så gott humör när jag ser dessa ungdomar, förvisso lite blyga och svårt för att le när det är fotodags, men det finns ändå en charm över dom. Kul också att regionerna börjar ta form och att alla lagen kommer i regionsoveraller. Det känns verkligen att detta är viktiga tävlingar för ungdomarna. Singlarna spelas imorgon med start kl 13.00 på några av sidobanorna på kunliga. Så vill ni se sveriges framtid är ni varmt välkomna till banor 10-12 och 14-16.

Robin vidare till semi efter lite bekymmer. Men ändå ännu en seger utan att han spelar på topp. Styrka. Lika bra gick det inte för pim-pim som servade sämre idag, och dessutom mötte en kille som transade med sin serve. Tyckte inte heller att pim-pim var lika aggresiv som han varit tidigare i veckan. Inte så mycket att säga om, han är trots allt rätt så matchotränat. Men oj så viktig han blir för svensk tennis och förhoppningsvis DC-laget om han fortsätter så här.

På tennis.se kan ni också läsa om att några av våra juniorer har framgångar i Asien. Denna gång främst Mogge Johansson som fortsätter sina framsteg. Han är bara 15 år, men är redan på väg mot en god ITF-ranking.

Nu Idol... Fan Nilsson, skärpning..

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar