onsdag 7 oktober 2009

Sofia vann också sin första match i Barnstaple. En god tendens tycker jag mig skymta.

***

Lång dag idag, börjar bli lite såsig i skallen och ämnar checka ut alldeles strax. Måste vila ut inför morgondagens pass med Ekersund och Ekonom-Micke. Leveransen från Lotto kom idag till coacherna, men även vi kontorsråttor har fått lite uppdatering i garderoben. Känner mig därför grymt taggad inför morgondagen.

***

Ekersund sitter och pysslar inför tränarsymposiet. Det kommer bli riktigt bra. Ni som inte har anmält er, se till och gör det i veckan. Anmälningstiden går ut på fredag.

***

Tung match på lördag för övrigt. Är normalt sett rätt så negativt inställd till landslaget och hur dom presterar. Visst, fem slutspel i rad. Men dom kan ju för sjutton aldrig vinna en match av betydelse. Hur som helst så tror jag att det kan gå vägen på lördag. Men vad säger ni om detta antiklimax-scenariot. Vinst på lördag mot Danmark, men sedan poängmiss mot Albanien hemma när alla räknar hem VM-slutspelet... Inte helt osannolikt. Och herre gud vilket liv det skulle bli i media. Men först dansken alltså.

***

Vad har hänt med Davydenko? Visst är killen bra, men han verkar ha hittat storformen fullständigt. Vann i förra veckan, och i natt tappade han ett(!) game på Kolskrivaren. Undrar om Robin lyckas hålla honom bakom sig till Mastersslutspelet.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar