söndag 25 oktober 2009

SO över för denna gången. Ingen upplaga som går till historien direkt. Bäst och roligast denna veckan har istället våra egna juniortävlingar varit i mitt tycke. Jag är färgad såklart, men det har varit grymt bra spel och glad miner. Det märks att deltagarna uppskattar dessa lagtävlingar. Jämna matcher blev det också. I Investor Cup stod det 2-2 lika inför dagens dubbalar, där dock Tennis Stockholm visade sig starkare än Tennis Syd och vann med setskillnad. Likadant var det i Pirres Pokal där dubblarna fick avgöra, denna gång till Tennis Syds fördel då man slog Tennis Väst med 3-3, men vinst i setskillnad. Avslutning med prisutdelning på CC med prisutdelare i form av Johan Bygge från Investor, vår egen Stefan Dahlbo och SO:direktör Pelle Hjertqvist.

En kanonhelg för dessa ungdomar. Dessutom hade vi Lilla Sportspegeln på plats och jag vågar lova mycket tennis i morgondagens "Lilla" med start 18.45 (tror jag, kolla upp). Avslutar dagens och veckans sista inlägg med att gratulera flickorna i tennis stockholm och pojkarna i tennis syd till sina respektive vinster.

Men kan inte låta bli att också gratulera fröken larsson som idag tog ännu en titel. Denna gång mot Melanie South från England i finalen. En sådan höst Johanna har bakom sig. Orkar hon med några skalper till?

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar