lördag 24 oktober 2009

Hade faktiskt mardrömmar inatt om Robins arm. Hade definitivt på känn att det kunde gå så här. Kanske inte han skulle lämna wo, men jag hade ärligt talat svårt att se hur han skulle hantera duktige Bagdahtis med en svajig arm. Arnsen drar vidare i sin linje om att Robin borde ha avstått SO, och får nu såklart vatten på sin kvarn. Med facit i hand är det klart lätt att hålla med honom, men det är klart som korvspad att Robin ville spela SO, och framför allt tror jag att han så fruktansvärt gärna vill vinna SO och därmed ta en svensk dubbel (inkl. Swedish Open i somras). Sedan har han alldeles säkert kännt pressen från tävlingen att köra på också, vem som helst kan ju räkna ut hur publiksiffrorna hade sett ut idag om inte Robin stått på schemat. Hoppas nu så innerligt att dessa knappa två veckor innan Valencia räcker för att Robin skall få läka sin arm, vet i skrivande stund inte hur illa det är ställt med armen. Men det vore försmädligt om han inte kan fullfölja sitt race mot Masters. Tycker att han har förtjänat en plats där med sitt år.

I brist på kul herrtennis, begav jag mig istället till bana 10 och 11 och fick se riktigt bra tennis i Investor Cup. Tennis Stockholm tog ledningen med 2-0 i matcher, men sedan vann Tennis Syd först den tredje matchen, och i den fjärde mycket välspelade matchen drog till slut Kajsa Rinaldo Persson det längsta strået mot Isabelle Entenza från SALK och Tennis Stockholm. Således har vi 2-2 inför dom avgörnade dubblarna imorgon. Än en gång bjuder jag in er till att se på riktigt bra tennis, kl. 11 börjar vi imorgon och det bör vara banorna 10 och 11 som gäller igen.

Johanna fortsätter sin framgångsrika höst och är i ännu en final. Imorgon möter hon antingen andraseedade hemmahoppet Melanie South eller svårspelade Katarzyna Piter från Polen som Johanna förlorade mot i Fed Cup i vintras. Blir tufft alltså, men så är också Johanna i superform. KOM IGEN!!

Måste sedan också passa på (lite sent förvisso) att gratulera Rebecka Peterson som vann Nike Junior Masters i Dominikanska Republiken härom helgen. En jätteskalp för henne, och så jäkla kul. Har sett Rebecka spela en hel del, senast i Catella Junior Masters i Falkenberg som hon vann komfertabelt, och tycker att hon har ett väldigt stort spel i sig. Tyvärr har hon inte rikigt fått till det internationellt tidigare, men nu verkar det som att det har lossnat. Grymt kul Rebecka, och stort grattis!! Tränare Bosse Eriksson i Järfälla kan också få ta åt sig av mina gratulationer.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar