fredag 9 oktober 2009

Helgen närmar sig. Men först några avslutande ord på veckan. Fick precis besked om att Johanna gått till semi i Barnstaple. Fantastiskt kul för henne. Notera att det är en $50.000 turnering. Nu väntar vi bara att Sofia skall gå fram till semi också och vi har garanterat en svenska i final på söndag. Väl där kan det bli helnordiskt då Emma Laine också är kvar på den andra halvan.

***

Har varit nere på Metropolis (gymmet på KLTK) och sprungit av mig. Det är en ren och skär lyx att ha gym på jobbet. Inte gratis, men väl värt det. Har inga större erfarenheter från andra gym, men här har dom löpband och cyklar med TV i(!). Man pluggar i sina hörlurar och väljer kanal. Det är nästan svårt att sluta springa. Kommer att bli många mil i vinter. Ja jag vet, man kan gott springa ute. Men nu när mörkret och kylan kommer är Gärdet inget drömområde för löpning. Halt, dåligt med belysning och allmänt oskönt. Jag håller mig inomhus vintertid.

***

Spanade precis in dom senaste bilderna från SEB Next Generation lägret i Båstad. Måste säga att det känns som att vi har träffat helt rätt med denna satsning. Det är oerhört glädjande att se alla ungdomar som entusiastiskt deltar i detta. All heder åt regionerna med dess tränare och ansvariga som sköter lägren på ett strålande sätt. Under Stockholm Open har vi ett möte just kring SEB Next Generation som syftar till att se hur vi kan göra det ännu bättre. Kul det skall bli!

***

Johannas siffror skrevs förresten till 6-4 6-7(4)6-4 efter att hon bränt en matchboll i andra. Hon låter hälsa att hon behövde ytterligare ett set. Det räckte liksom inte med att hon har dubbelsemi senare ikväll också..

***

Imorgon smäller det på Parken. Men innan dess smäller det på OS-arenan för tennis i Peking. 06.00 spelar Robin mot Djokovic. Tänk om någon kanal (nära mig) kunde sända den matchen. Är annars hänvisad som vanligt till livescore. Inte det sämsta iofs.

Nu hem till höggravid fru.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar