torsdag 25 februari 2010

Ervin i semifinal igen i Azerbadjan. Killen är on fire så det stänker om det. Idag var det andraseedade rumänen Luncanu som fick bita i det sura.

***

Vilken stafett vi fick se igår. Stort grattis till killarna i skidlandslaget! Så stort att leverera på det sättet som dom gjorde igår. Veta om att dom har chansen om samtliga fyra gör sitt jobb, men samtidigt veta att marginalerna är så små. Maximal insats och maximal utdelning. Coolt!

En liten brasklapp dock; fick det till 13 deltagande lag. Värt att notera innan man ropar bragdguld för mycket.

***

Kom tack och lov aldrig riktigt in i hockeyn, tiderna passade illa med lillen. Alltså blev jag inte så knäckt i morse när det tog tvärstopp mot Slovakien. Hade mått bra mycket sämre nu annars. Har för övrigt svårt att sia om dessa hockeyturneringar, känns som att alla kan slå alla (av dom 6-7 lagen som kan spela hockey). Men när nu Kanada passerat Ryssland är frågan om inte Kanada vinner hela baletten. Möjligtvis att USA kan snuva dom på hemmavinst för att Kanada viker ner sig i finalen.

***

Ny träning med ekonomi-Micke i morse. Gick väl sådär för mig, bättre för honom. Han blir farlig i sin VSM-debut i helgen.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar