måndag 15 februari 2010

Vilken skön vecka det måste ha varit för Robin. Raderar ut alla frågetecken som framför allt media har spekulerat i under vintern och vinner en stor titel i Rotterdam, och en hel del pengar också.. Nu har han visat (återigen) vilken kapacitet han har och jag längar än mer till Davis Cup om knappt tre veckor.

OS har börjat sådär för sverige. Är inte det minsta överraskad, tvärtom egentligen. I Turin hade vi noll förväntningar och alla maxade. Nu finns en massa förväntningar och risken är överhängade att vi kommer hem med endast strömedaljer. Om det är något vi svenska är dåliga på så är det att hantera favoritskap. Vi slår bäst ur underläge, så är det bara.

Men vad hände egentligen med Helena Jonsson och ACOs åkning?? Helena var 45 sekunder efter vinnaren, trots att vinnaren hade en bom. Helt otroligt. Tänkte själv genast på doping, men samtidigt var hon ju lika långt efter Neuner. Och dessutom var där 10 åkare till som var bättre, så svaret måste nog ligga i att svenskorna körde riktigt långsamt. Frågan är varför efter att ha varit helt överlägsna tidigare i vinter.

Ikväll är det iaf nya chanser till medaljer då längdskidorna sätter igång. Eller är det nya risker för medaljmissar..?

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar