onsdag 24 februari 2010

Nu börjar det hända saker. Stora DC-matchen på gång, den del av grabbarna samlas i veckan. Officiell samling blir det först på söndag och sedan fullt fokus inför nästa helgs mycket viktiga match.

***

Sofia rankad 79 i världen. Känns rätt naturligt att hon skall befinna sig där eller högre, det är där hon hör hemma. Johanna kämpar vidare på sitt håll efter hon lite nesligt blev tvungen att lämna in i SALK Ladies. Nu verkar hon dock på gång igen, med råge. Viftade bort fjärdeseedade Rodina rankad 105 i världen med komfertabla 6-3 6-1 i en stor tävling i tyskland igår.

***

Ervin fortsätter sitt framgångsrika korståg i Azerbadjan, klar för andra omgången i Bakus Future 2.

***

På hemmaplan avgörs denna vecka SM för pojkar och flickor 18 och 21. Detta sker i Uppsala under UTK:s ansvar. Kvartsfinaler i P18 och F18 idag för er som har vägarna förbi.

***

Hann med en tennis igår med Ekonomi-Micke. Han har VSM i helgen och slipar formen som bäst. Vi har en timme imorgon också. Om det går bra för honom i helgen tänker jag ta full cred...

***

Innebandy igårkväll som brukligt på tisdagar. Gick väl ok, men dragningarna sitter inte alls. Börjar bli orolig för att jag "har tappat det". Bäst jag köper en ny klubba innan det går riktigt illa..

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar