måndag 8 februari 2010

Media, hallå??

Är så besviken över hur media hanterade flickornas framgång i helgen. Varken DN, SvD eller Sydsvenskan gjorde någon ordentlig rapportering från vinsten i lördags. Jag tycker att det är så fruktansvärt dåligt. Jag är inte dum i huvudet, jag fattar mycket väl att det mycket OS nu, men nog fan är det en tidnings skyldighet att rapportera om när vårt svenska landslag har framgång, dessutom i en riktigt stor sport. Vårt Fed Cup-lag är nu topp 20 i en av världens största sporter på damsidan. Är inte det värt en artikel?

Men det visar bara att vi har så mycket kvar att göra, både vad gäller att fortsätta leverera framgångar, men också att ligga på media om detta. Här ges ingenting gratis.

Tillbaka i gruvan, trött som få. Blev en timmes sömn natten mot söndag. Inte för att det blev så mycket festande utan mer för att vår taxi till flygplatsen gick 4.30 på morgonen. Men är det som det är, bara att kavla upp ärmarna, finns att göra här hemma också. Och sedan har vi ju SALK Ladies denna vecka också. 3/4 av Fed Cup-laget är på plats, så det är bara att åka ut på eftermiddagarna och kolla.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar