söndag 20 september 2009

2-1. Nu skall "bara" Robin vinna också. Är rätt säker på att han gör det, men det blir nog rätt så tufft. Hanescu är riktigt bra.

Middag intogs i sällskap av Anna-Karin Svensson som sitter i vår styrelse. Som helsingborgare fick hon ansvaret att ta hand om oss igår. Vi hamnade på ett ställe som heter Helsing som serverade ett mycket mört ankbröst. Med färskpotatis. Tror aldrig jag har ätit färskpotatis så sent på året... Gott var det i alla fall.

Dubbeln var bra förresten. Killarna var heltaggade och spelade riktigt bra. Men var ända in i h-vte var publiken???? Kan inte förstå att vi inte kan locka fler personer till denna viktiga match. Nu hoppas jag att fler ansluter idag och hjälper oss att stänga denna matchen, sedan måste vi rannsaka oss själva rejält och se över vad det är som saknas. Så här kan vi inte ha det. Så om det är någon som mot förmodan inte hade tänkt komma idag för risken att biljetterna skulle vara slut(!), så tänk om. Ni är hjärtligt välkomna!

Karlovic slog 78 ess mot Stepanek härom dagen. 78 ess! Det är 20 game med bara ess. Där kan jag förstå om det är lite publik... Han förlorade matchen förresten.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar