måndag 21 september 2009

Vi är kvar i elitdivisionen i Davis Cup. Oerhört skönt, av flera anledningar. Att trilla ner i getingboet under elitdivisionen vore en mardröm. Det finns så många bra länder idag att det nog måste ses som ruggig utmaning att komma därifrån igen. Men nu klarade laget biffen, och vi kan släppa dom tvångstankarna för denna gången.

Visst är det en laginsats det handlar om, men Robins uppvisning denna helg är helt fenomenal. Att han skulle slå Crivoi var det väl inte så mycket snack om, och kanske inte heller att han i par med Robban skulle plocka hem dubbeln, men att han skulle göra slarvsylta av världs-tjugoåttan som han gjorde igår är bara så imponerande.

På onsdag lottas nästa år, Tyskland hemma känns som en drömlottning.

Har under förmiddagen tagit mig till Båstad. En viss tomhet infinner sig alltid efter dom här DC-helgerna. Det är fullt ös i 3-4 dagar, och sedan skall man på något sätt ställa om till "vanligt" kontorsarbete igen. Känns mysko..

Imorgon väntar utvärderingsmöte med Swedish Open. Att det var en succé i somras vet vi, men det skall bli intressant att höra mer på detaljnivå hur allting fungerade.

På onsdag regionkonferens, tordag möten mest hela dagen, och sedan skåne igen på fredag. Trött redan..

I skymundan av DC gick Sofia till final i Quebec-dubbeln. En dubbelfinal gör kanske ingen sommar, men jag tror att det betyder rätt så mycket för henne med lite vinster, äntligen.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar