lördag 12 september 2009

Såg precis att Johanna gått till final i holland. Stort grattis! Läste mig till detta på tävlingens hemsida. På holländska...

Ingeting nytt på västfronten, dvs US Open står helt still. Skittrist. Och orättvist. Del Potro hinner vila i en hel evighet innan Nadal-Gonzalez är klara.

Annars mycket lugn lördag, urskönt. Har cyklat genom stan till Söder som verkligen är en helt annan stadsdel än Gärdet där jag håller till. Inte minst på lördag är Söder ytterst charmerande. Tittade in på Petsounds för att se efter ny musik, hittade bl.a. en ny skiva med Grandaddys tidigare geni Jason Lytle. Rekommenderas. Tog sedan en sväng på en packad bondens marknad i närheten och kunde inte motstå dom svenska fullmogna tomatarna. Sakta mak tillbaka förbi skeppsbron och ö-malm för att sedan slå sig till ro i hemmets lugn med lite allsvensk skräpfotboll och bloggskrivande. Begär inte mycket mer av en lördag.

Idag inleds också den första av två futures i Lidköping. Den andra går i Falun veckan därpå. Blir intressant och se om någon av våra yngre visar framfötterna. Delar av Team Catella är på plats med Johan Kareld som är Catellabuss-chaufför och coach dessa veckor.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar