onsdag 16 september 2009

Vi skriver den 16 september, men absolut inte för sent för utespel. Träningspasset i morse lämnade en hel del övrigt att önska i spelkvalitet, men bara att vara ute och röra sig en sådan morgon sätter ju kroppens positiva känslor i svallning. Att sedan sätta sig ner i gräset denna soliga morgon för lite stretching gjorde inte saken sämre.

Vi hade möte igår om bl.a. Investor Cup och Pirres Pokal med Pelle Hjertqvist och SVT. Finalerna av dessa lagtävlingar (F12 och P14) kommer att gå under IF Stockholm Open, och nu hoppas vi dessutom att Lilla Sportspegeln kommer att göra någonting kring dessa juniortävlingar. Vore ruggigt kul om vi lyckas. Men vän av ordning kommer ihåg att vi faktiskt hade "Lilla" på besök i Danderyd i vintras då vi hade ett av årets drygt 80 SEB Next Generation-läger.

Imorgon lottas matcherna inför helgen och då skall också laget slutgiltigt tas ut. Blir det några skrällar månne? Rumäniens kapten Andrei Pavel har till och med sagt (hotat...) med att ta ut sig själv till dubbelmatchen. Och hur mönstrar vi vårt dubbellag? Robin är ju inte helt oäven i dubbel heller, inte minst med sin serve som kommer bättre till sin rätt inomhus. Imorgon vet vi. Ja, gällande dubbelgänget vi såklart inte förrän på lördag.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar