onsdag 30 september 2009

Morgonen inleddes med lite tennis och sedan styrketräning med Ekersund. Han har en ziljon övningar i huvudet, det räcker med typ en skivstång för att han skall underhålla sig en hel dag. Personligen har jag inte gymmat ordentligt sedan collegetiden (97-98...) och är får ont i ryggen bara jag ser en skivstång. Men med Ekersund som (över)ivrig påhejare skall väl även Nilsson komma igång med tiden. Inser med åldern mer och mer att det krävs underhållning av kroppen för att klara av påfrestningarna som tennis ger. Önskar att vi ägnade oss mer åt styrketräning när jag var ung precis som jag vet att många klubbar gör idag. Får man sota för nu. Men det är inte för sent, eller?

Robin spelar sin första match (andra omgången) idag. Robin och Pim-Pim är på olika halvor. Är det ok att drömma om en helsvensk final? Drömma alltså, inget mer.

Johanna spelar i Finland denna vecka. Hon hade det lite tufft i förra veckan när hon spelade en större tävling (75.000$). Tillbaka till rötterna igen alltså. Hon vann första rundan mot en sjättseedad. Bra jobbat, nu kör vi JO!

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar