onsdag 23 september 2009

Dåligt med fart här på sistone, sorry. Har haft fulla dagar med Swedish Open utvärdering igår, sedan resa hem till Stockholm, och idag regionskonferens. Har mer eller mindre precis fått upp datorn på kontoret. Morgondagen är också härligt fullbokad, men bör vara tillbaka i "gruvan" på eftermiddagen. Ser fram emot att få röja undan att-göra-listan då.

Argentina hemma. Tuff lottning, men det kunde för allt i världen varit långt värre. Nu får vi alltså hemmamatch igen, och lite chans till revansch för matchen i helgen. För nog måste vi kunna samla styrkorna till att göra en riktig tennisfest helgen 5-7 mars nästa år. Återstår att se var det blir. I normala fall står det mellan Malmö, Göteborg och Helsingborg. Malmö är som ni vet inget alternavtiv, och eftersom vi spelade i hbg nyss ligger väl Götet bra till gissar jag. Men vi väntar med att spekulera tills det är helt bestämt. Ser i alla fall mycket fram emot detta.

Pim-Pim gör come-back. Bara att hoppas att han håller och att come-backen blir mer långvarig än senast. Pim-Pim hel och i form är naturligtvis en spelare för DC-truppen.

Hade tänkt sticka ut och springa, ni vet rensa huvudet och sånt. Men en snabb titt ut genom fönstret gör att jag lägger ner den tanken direkt. Mörkt, kallt och jevligt. Får bli morgontennis istället. Skall då försöka följa Ekersunds senaste tips "Spela bättre och oftare". En sådan klok man...

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar