onsdag 20 januari 2010

Försökte att gå och lägga mig flera gånger i natt, men kunde liksom inte slita mig. Inte för att det var en så särskilt bra match, för det var det verkligen inte, men för att jag ville så gärna se Sofia vinna. Hon kunde mycket väl ha knytit ihop säcken efter två set, men missade 4-5 breakbollar vid 4-5 i andra set men brände alla genom att helt enkelt spela alldeles för fegt. Den andra tjejen dunkade på rätt bra där, men spred också bollarna hej vilt.

När väl Groth hade tagit andra set var jag faktiskt helt säker på förlust för Sofia, inget talade för henne. Groth var lite på gång och spelade ut medans Sofia bara slog in i banan och väntade på misstag. Idag räckte det, Groth fortsatte att skicka bollar till höger, vänster och i nät. Efter lite svajande fram och tillbaka stod trots allt Sofia som vinnare vid halv fyra i morse svensk tid. Nilsson stängde snabbt av och rumlade in i sovrummet för lite sömn. Då vaknar lilla Emma såklart....

Helt slut idag med andra ord. Men det är nästan skit samma då Sofia vann och nu äntligen är med i dom stora sammanhangen igen. Stort grattis Sofia!! Arnensen tjatar om att vi inte skall överdriva dina framgångar hittills, vet egentligen inte vem han tänker på, men däremot är det väl helt i sin ordning att vi och inte minst du gläds och åt dina framgångar med tanke på förra året.

Tror att Sofia kan rubba även Hantuchova som väntar i nästa omgång, men då måste hon våga spela ut mer och utnyttja sina tunga grundslag bättre. En svensk i andra omgången i alla fall.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar