tisdag 5 januari 2010

Robin inleder 2010 officiellt alldeles snart. Visst har det en fin skalp han tog mot Federer, men det räknas liksom inte fullt ut. Det tror jag både han och Roggan också känner. Tycker han skall tvåla till Roger i finalen av Australian Open istället, det vore något. Men just nu bara önskar jag honom en bra start i Chennai så att han slipper börja fundera. Det är trots allt helt andra förutsättningar för honom från och med nu.

Pojkarna har skött sig relativt väl i ITF-klassen i SALK Open medans det är blekare med resultat på tjejsidan. Marija Milutinovic är förvisso i semifinal, men i övrigt har ingen klivit fram. Lite trist måste jag säga. Viss revansch har tjejerna dock tagit i dubbelklassen där ungtöserna Peterson och Kållberg faktiskt är framme i semifinal efter att ha slagit bl.a. det förstaseedade paret. Nyttig erfarhenhet för dom. Även några svenskpar till har hittat till semifinal vilket är kul, men jag saknar som sagt några utropstecken i singeln.

I 12-årsklassen för pojkar verkar Näsbypark vara rejält på gång, två oseedade killar i semifinal. Förmodligen inte sista gången vi hör talas om herrar Tamm och Raisma.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar