måndag 18 januari 2010

JO verkar inte alls har kommit upp i samma nivå i finalen som tidigare under veckan. Stryk i två raka mot en kvalspelare. Oavsett så var det en bra vecka för Johanna som har fått en skön start på året. Hon spelar för övrigt ytterligare en "25" i florida denna vecka. Fler segrar är att vänta, och hon bör komma till Fed Cup-lägret i Sthlm nästa vecka med gott självförtroende. Precis som vi hoppas att Sofia gör. Även Anna Brazhnikova och Ellen Allgurin som ingår i Fed Cup-truppen har gått bra på sistone. Skall bli jäkligt skoj att följa det gänget i Portugal.

Ingen tennis idag. Ingen träning alls faktiskt. Men det blev hela 6 pass förra vecka, så lite vila kan väl inte skada. Ikväll blir det istället soffan och Idrottsgalan. Helena Jonsson och skidskyttelandslagets framgångar i helgen lär väl tyvärr bära hela vägen till jerringpriset också. Tycker såklart att Robins insats förra året var långt större, men det är lite svårt att konkurrera med sporter som sänds i tid och otid hela vintern. Personligen tycker jag att det är skitkul att kolla på skidskytte, men det innebär ju inte att sporten har någon vidare konkurrens att tala om för det.

Mest spännande blir väl annars att se om det blir några kalkoner under aftonen, idrottsgalorna har en tendens att bjuda på det...

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar