tisdag 26 januari 2010

Idag är det stressigt. Kan inte sätta fingret på varför, men det känns som Kramer sa "it doesnt´sit well". Kanske är det för dagen inleddes med ett helkass tennispass med Ekersund. Till och med lite känning av tennisarm. Bull.

Det ringer oavbrutet här, är det inte någon av alla linjer till förbundet så är det någon av dom tre mobiler som samsas i detta rum. Har mycket att göra, lyckas inte stryka på någonting att-göra-listan. Skall dessutom till båstad ikväll för att sedan ta mig till Malmö imorgon med Sjögren. Förvisso ett spännande möte med gänget från World Village of Women Sports. Men sedan hotar dom med ett super snöoväder, och jag befarar förseningar av flyget, i bästa fall. I sämsta fall kommer man väl inte hem, vilket i vanliga fall inte är så farligt då jag trivs i skåne, men numera får man liksom absitens efter sin dotter så fort det går mer än ett dygn.

Något bra i alla fall. Kalle Averfalk skrällde lite i morse då han slog ut 8-seedade tysken Schultz i sin framfart till åttondelsfinal. Grymt kul. Även Berta gör honom sällskap där. Däremot försvann både Tobias Blomgren och Robin Olin.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar